JİLETLİ TEL MODELLERİ
Jiletli tel modelleri nelerdir? Jiletli tel nedir? Ve çok daha fazla sorunuzun cevabını bulmak için en doğru yerde olduğunuzu belirtmek isteriz.
- Yaptırdığınız alanda güvenliği en üst düzeye çıkarmak,
- Alanda şık bir görünüm sağlamak,
- Caydırıcılık sağlamak,
- Alana girmeyi tamamen engellemek
Adına yaptırılan çit sistemlerine jiletli tel denir. Online jiletli tel siparişi verebilir ve çok kısa bir sürede adresinize geldiğini görebilirsiniz. Genelde jiletli teller halihazırda bulunan panel çis sistemlerinin üzerine monte edilerek oluşturulur.
Panel çitler; simetrik yapıda, çevreyle uyumlu olan çitlerdir. Çitlerin aralıklarının geniş veya dar olmasına da siz karar verebilirsiniz. Mahremiyet sağlamak istediğinizde daha geniş aralıklı teller tercih ederken, öyle bir amacınız olmadığında daha dar aralıklı teller tercih edebilirsiniz.
Jiletli Tellerin Montaj Aşaması
Jiletli tel nasıl çekilir? Adı altında pek çok soru almaktayız. Hemen sizlere bahsedelim. Öncelikle yukarı kısımda da belirtmiş olduğumuz gibi bir çit sistemine ihtiyacımız vardır.
Öncelikle çitlerinizin boyutunun ve özelliklerinin ne olduğuna bakılmaktadır. Daha sonrasında ise onların boyutuna uygun olarak bir jiletli tel üretimi yapılacaktır. Ancak bu noktada ne düzeyde bir caydırıcılık istediğiniz, güvenliğin ne düzeyde olacağı gibi isteklerinizi firmamıza belirtmeniz gerekmektedir.
Yaptırmak istediğiniz telin kalınlığı ve yüksekliği de bilgi vermeniz gereken bir diğer konulardır. Teller oluştuktan sonra hazırda bulunan çit sistemlerinizin üzerine bağ teli ile telleri bağlamanız gerekmektedir. Ancak sıkı bağlanması bu noktada çok önemlidir. V şeklinde direklerle telleri tamamen bağlamanız mümkündür. Kurulumun yapılması çok kolay bir şekilde olmaktadır. Kısa bir sürede telleriniz kurulabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Jiletli Tel Modelleri Nelerdir?
Jiletli tel montajı diye arama yaptığınız zaman jiletli tellerin 3 farklı modeli olduğunu göreceksiniz. Öncelikle sizlere helezon jiletli tellerden bahsetmek istiyoruz.
45 cm ile 90 cm arası yüksekliği değişen tel modelidir. Keskin uçları vardır ve yüksek düzeyde zarar vermektedir. Üretim aşamasında galvaniz kullanıldığı için aradan ne kadar zaman geçerse geçsin tellerinizde bir aşınma veya oksitlenme olmamaktadır.
Bir diğer model ise düz hatlı olan jiletli tellerdir. Helezon jiletli tellerle pek çok konuda benzerlik gösterdiklerini söyleyebiliriz. Yapısal olarak esnek olan tel sistemleridir. Aynı zamanda basıktırlar. Üretim aşamasında çok daha kaliteli olması için galvaniz kullanılmaktadır. Göz korkutucu bir özelliği vardır.
Son olarak da puntalı jiletli tellerden bahsetmek istiyoruz. Hem yapısal olarak hem de özellik olarak diğer iki tel modelinden farklıdır. Görüntü açısından da çok daha estetik olduklarını söyleyebiliriz. Telleri yaptırdıktan sonra simetrik olarak minik jiletler konulmaktadır. Minik jiletler sayesinde de tırmanmanın önüne geçilmiş olacaktır. Üretim aşamasında genelde yeşil veya gri renkler tercih edilmektedir.
Renklendirme aşamasında fırın boyası kullanıldığı için aradan ne kadar zaman geçerse geçsin tellerin renginde bir solma, akma, çıkma olmayacaktır. Bu kadar çok özelliği bünyesinde barındıran tel sistemlerinin pahalı olduğu düşünülmektedir. Ancak gayet bütçe dostu tellerdir. Hava koşullarından etkilenmezler. Her türlü ortama da uyum sağlarlar. Yaptırdığınız zaman çok fazla memnun kalacağınızı özellikle belirtmek istiyoruz.
Tellerin arasının hepsinin aynı boyutlarda olması gerekmektedir. Dilerseniz dar aralıklı dilerseniz de geniş aralıklı teller tercih edebilirsiniz. Tellerin boşluklarında bir yanlışlık olduğu zaman hem görüntü açısından hem de teknik olarak iyi olmayacaktır.
Jiletli Tellerin Özellikleri Nelerdir?
Jiletli teller yapısal olarak ince olan demirlerden üretilmektedir. Üretim aşamasında galvaniz kullanılır. Hava koşullarından etkilenmeyen bir yapıları vardır. İster yağmur olsun ister çamur hiç fark etmez. Tellerinizde en ufak bir sorun çıkmayacaktır. İklim koşulları ne kadar kötü olursa olsun teller her zamanki görüntüsünü koruyacaktır.
UV korumalı yapısı vardır. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin tellerinizin renginde bir değişiklik olmayacaktır. Her zaman ilk günkü canlı rengini koruyacaklardır. Telleri taşımanız gerektiğinde kolay bir şekilde sökebilir ve yeni taşındığınız yere götürebilirsiniz. Üstelik söküp tekrardan takma aşamasında da zarar görmeleri mümkün değildir.
Arazinizin etrafında jiletli tel çevrili olduğunu bilen biri araziye girmeye cesaret dahi edemeyecektir. Çünkü oldukça göz korkutucu görünmektedir. Jiletli teller hakkında aklınıza takılan bir soru olduğunda dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederiz.
Jiletli tel modelleri-Ankara jiletli tel modelleri-Jiletli teller-Ankara jiletli teller-Jiletli tel nasıl çekilir-Ankara jiletli tel nasıl çekilir-